Material för dig som är Effektcertifierad

Här kan du hämta din stämpel Effektcertifierad för användning i socialamedier eller epost samt dokumentationskompendiet Effektsystemet 2.0.

Stämpel Effektcertifierad

Grattis!
Nu är du effektcertifierad. Ovan laddar du ner stämpeln som du kan använda i dina sociala medier för att berätta att du nu är effektcertifierad. Nedan ser du ett exempel på hur en post i sociala medier kan låta (du får naturligtvis använda dina egna ord om du hellre vill det). Tagga gärna in Sveriges Annonsörer, Mats Rönne och Hanna Riberdahl i din post så hjälps vi åt att sprida budskapet. 

Exempeltext för sociala medier:

Så där ja! Nu är jag Effektcertifierad hos @Sveriges Annonsörer 🙌
För att vi verkligen ska kunna öka effekten av vår marknadskommunikation är det viktigt att alla parter pratar samma språk och förstår grunderna i vad som skapar effekt och hur man mäter det – företagsledningar, marknadsförare, byråer och medier. Certifiera dig du också så kan vi tillsammans skapa bättre marknadsföringseffekt! Alla kan certifiera sig, du behöver inte vara medlem i Sveriges Annonsörer, läs mer här: https://bit.ly/392unjo

#effektinitiativet #effektcertifiering #sverigesannonsörer @Hanna Riberdahl @Mats Rönne

Dokumentation Effektsystemet 2.0

Documentation The Effectiveness System 2.0 in English

Läs om alla branschinitiativ

För att stötta branschen och skapa bättre förutsättningar för att skapa marknadsföring som ger effekt driver Sveriges Annonsörer flera branschinitiativ. Vår roll som intresseorganisation ger oss en unik möjlighet att påverka, då vi alltid står på våra medlemmars sida.