Som medlem bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

Description:

Advertisers’ media planning & buying choices can play a significant role in supporting diversity and inclusion in the mainstream media landscape.​ And conversely can have, often unintentionally, a negative impact too.

There are clear Diversity, Equity and Inclusion (DEI) opportunities for advertisers to consider within their media choices.

In this webinar we will be addressing how the media & advertising industry can support inclusion.

This webinar is for WFA members and members of WFA national advertiser associations only.

In this 60-minute webinar you’ll learn:

  • Inclusive Audience Planning: Ensuring audiences are diverse and inclusive at the planning stage
  • Supporting Diverse Voices: Making deliberate decisions & building partnerships
  • Balancing Brand Safety: Consciously managing brand suitability & safety alongside inclusion
  • Measuring Success: Measuring fairly, investing in research

Please note: No recording or slides of this webinar will be shared.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen? Välkommen till dagens dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser…

Kommunikation som ger effekt. Ny rapport!

Vi vet sedan länge att marknadskommunikation är ett kraftfullt verktyg för att skapa affärsvärde, vilket mängder av forskningsstudier har bevisat. Men fortfarande ses marknadsinvesteringar av många som en kostnad och inte en investering…

WFA Spotlight: Spark more insights-driven decisions with generative AI

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

WFA Spotlight: Understanding the Accounting Principles of the Rapidly Growing Retail Media Landscape

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.
Fler event