Världen har bestämt sig för att AI är framtiden och det pratas extremt mycket om hur tekniken ska förändra allt. Tyvärr handlar knappt något av det om hur tekniken faktiskt fungerar.

Matematiken som AI bygger på är utan tvivel superkomplicerad och kräver flera år för att bemästra. Den övergripande mekaniken däremot är enklare, och en timme räcker gott och väl för att alla ska förstå AI.

Jacob Andrén är medförfattare till boken The Essential AI Handbook for Leaders och han kommer samtala kring grunderna i AI och förklara tekniken så att alla förstår. Vilken potential erbjuder tekniken idag och hur kan du tänka för att dra nytta av den?

Under webinaret kommer du att få lära dig mer om:

  • Förståelse för hur AI fungerar och teknikens möjligheter och begränsningar
  • Förmåga att själva hitta problem där AI kan vara en del av lösningen
  • Förmåga att initiera eller delta i samtal om AI och dess utmaningar, risker och möjligheter

Varmt välkomna!

Om Föreläsarna

Jacob Andrén är digital strateg som inriktat sig på att förstå hur de stora globala system vi alla möter varje fungerar. Han hjälper uppdragsgivare att hantera dessa och de ska anpassa sin kommunikation för att nå ut med sina budskap. Jacob är medförfattare till boken The Essential AI Handbook for Leaders.

Anmäl dig här

I coronavirusets osäkra tider ändrar vi det här seminariet till ett webinar via Zoom torsdag 15/4, vi börjar kl 11:30 och slutar senast 12:30. Webinaret är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Anmäl dig dig här.

Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om ditt företag inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer är priset 995kr ex. moms. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en ”no-show”-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Webinar om AI den 15/4: Anmäl dig här

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen? Välkommen till dagens dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser…

LinkedIn: Cashing in on Creativity, how Better Ads Deliver Bigger Profits

I detta webinar berättar LinkedIn hur kreativitet i annonser kan öka effekten och går igenom fyra punkter som kan underlätta ditt arbete. Hör Jennifer Shaw-Sweet från LinkedIn B2B Institute.

Kommunikation som ger effekt. Ny rapport!

Vi vet sedan länge att marknadskommunikation är ett kraftfullt verktyg för att skapa affärsvärde, vilket mängder av forskningsstudier har bevisat. Men fortfarande ses marknadsinvesteringar av många som en kostnad och inte en investering…

WFA Spotlight: Spark more insights-driven decisions with generative AI

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.
Fler event