Världen har bestämt sig för att AI är framtiden och det pratas extremt mycket om hur tekniken ska förändra allt. Tyvärr handlar knappt något av det om hur tekniken faktiskt fungerar.

Matematiken som AI bygger på är utan tvivel superkomplicerad och kräver flera år för att bemästra. Den övergripande mekaniken däremot är enklare, och en timme räcker gott och väl för att alla ska förstå AI.

Jacob Andrén är medförfattare till boken The Essential AI Handbook for Leaders och han kommer samtala kring grunderna i AI och förklara tekniken så att alla förstår. Vilken potential erbjuder tekniken idag och hur kan du tänka för att dra nytta av den?

Under webinaret kommer du att få lära dig mer om:

  • Förståelse för hur AI fungerar och teknikens möjligheter och begränsningar
  • Förmåga att själva hitta problem där AI kan vara en del av lösningen
  • Förmåga att initiera eller delta i samtal om AI och dess utmaningar, risker och möjligheter

Varmt välkomna!

Om Föreläsarna

Jacob Andrén är digital strateg som inriktat sig på att förstå hur de stora globala system vi alla möter varje fungerar. Han hjälper uppdragsgivare att hantera dessa och de ska anpassa sin kommunikation för att nå ut med sina budskap. Jacob är medförfattare till boken The Essential AI Handbook for Leaders.

Anmäl dig här

I coronavirusets osäkra tider ändrar vi det här seminariet till ett webinar via Zoom torsdag 15/4, vi börjar kl 11:30 och slutar senast 12:30. Webinaret är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Anmäl dig dig här.

Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om ditt företag inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer är priset 995kr ex. moms. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en ”no-show”-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Webinar om AI den 15/4: Anmäl dig här

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Riktlinjer för positiv påverkan – tillsammans mot kroppshets och orealistiska skönhetsideal

Orealistiska och ouppnåeliga skönhetsideal skapade med hjälp av retuscheringsverktyg, sociala medie-filter och appar får barn och unga att må dåligt. Vilket ansvar har branschen i detta? Och vad kan vi göra för att…

För dig som vill producera mer av företagets kommunikation internt

I detta webinar får du höra mer om vad man konkret behöver tänka på om man vill bygga upp en inhouseverksamhet på företaget eller vidareutveckla den funktion man redan.

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…
Fler event