Hur och varför sprider sig TikTok över hela världen med kreativt innehåll som påverkar både kultur och samtal? Vid detta webinar får vi få veta mer om hur man lyckas på TikTok.

Om dagens webinar

TikToks Maximilian Söderberg delar med sig av nyttiga insikter varumärken behöver för att lyckas på TikTok – en plattform där kreativitet, glädje och äkthet alltid vinner! Han kommer också presentera dig för Gen T – en ny generation där mindset är inne och demografi är ute.

Här har du möjlighet att skicka in en fråga i förväg som du vill att TikTok ska svara på.

Detta webinar är via Zoom fredag 10/12 kl 09:00-10:00 och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

De här frågorna kommer vi behandla

  • ​TikTok är en underhållningsplattform. Vad menar vi egentligen med det?
  • ​Vad behöver du för att lyckas på TikTok?
  • ​Vad är Gen T och hur kan du nå dem?

Föreläsare

Maximilian Söderberg

TikTok
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…

Affärsdrivande marknadsföring med content marketing

Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.

Vikten av Brand Distinctiveness

I detta webinar får du höra mer om varför det är kritiskt att särskilja sig från sina konkurrenter och varför Brand Distinctiveness, för många varumärken, är ett bättre tillvägagångssätt än differentiering.
Fler event