Hur och varför sprider sig TikTok över hela världen med kreativt innehåll som påverkar både kultur och samtal? Vid detta webinar får vi få veta mer om hur man lyckas på TikTok.

Om dagens webinar

TikToks Maximilian Söderberg delar med sig av nyttiga insikter varumärken behöver för att lyckas på TikTok – en plattform där kreativitet, glädje och äkthet alltid vinner! Han kommer också presentera dig för Gen T – en ny generation där mindset är inne och demografi är ute.

Här har du möjlighet att skicka in en fråga i förväg som du vill att TikTok ska svara på.

Detta webinar är via Zoom fredag 10/12 kl 09:00-10:00 och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

De här frågorna kommer vi behandla

  • ​TikTok är en underhållningsplattform. Vad menar vi egentligen med det?
  • ​Vad behöver du för att lyckas på TikTok?
  • ​Vad är Gen T och hur kan du nå dem?

Föreläsare

Maximilian Söderberg

TikTok
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen? Välkommen till dagens dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser…

Kommunikation som ger effekt. Ny rapport!

Vi vet sedan länge att marknadskommunikation är ett kraftfullt verktyg för att skapa affärsvärde, vilket mängder av forskningsstudier har bevisat. Men fortfarande ses marknadsinvesteringar av många som en kostnad och inte en investering…

WFA Spotlight: Spark more insights-driven decisions with generative AI

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

CommToAct: De sex principerna – hur kan de hjälpa dig att undvika Greenhushing och Greenwashing?

Hur får och kan vi kommunicera miljöpåståenden på ett lagligt sätt och på ett sätt som gör att konsumenterna förstår våra miljöbudskap? I detta webinar kommer vi i initiativet CommToAct ge tips och…
Fler event