Frågestund: 100-wattaren är igång – ställ dina frågor till experterna!

Har ni skapat kommunikation som gjort skillnad och ska tävla i 100-wattaren? Då har vi ett tips! Passa på att få några sista-minuten tips eller ställ dina frågor till våra experter.

Våra experter Hanna Riberdahl, Mats Rönne och Niklas Bondesson kommer under en timme finnas på plats och svara på frågor och ge tips på vad man ska tänka på när man skriver ett case.

Du får gärna skicka in din fråga i förväg så har vi möjlighet att ge dig ett så bra svar som möjligt. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor under mötet

Skicka in din fråga i förväg här.


Anmälan

Mötet sker digitalt via Teams. Anslut till mötet via den här länken:

Anslut till Microsoft Teams-möte

Läs mer om Teams | Mötesalternativ

Mer information om 100-wattaren och årets tävling hittar du på 100wattaren.se

 

Välkommen!

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.