Passa på! Under 45 minuter går vår medlemsansvarig Anna Walestad igenom allt du behöver veta om medlemskapet i Sveriges Annonsörer.

Medlemskap i Sveriges Annonsörer

I detta möte kommer vår egen Anna Walestad, medlemsansvarig på Sveriges Annonsörer berätta mer om vad som ingår i medlemskapet och hur teamet nyttjar det som bäst. Många spännande saker som är bra både för företaget och de anställda som jobbar med marknadskommunikation.

Medlemskapet i Sveriges Annonsörer består av:

  • Kunskap
  • frågor vi driver
  • Rådgivning
  • Nätverk

Välkommen!

Det praktiska

Datum: 30 augusti 2024

Tid: kl 13:30-14:15

Plats: via Teams, detta möte är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

För vem: För dig som är ny medlem i Sveriges Annonsörer eller har varit medlem längre tid men vill få en uppfräschning av medlemskapet och de nyheter som har kommit senaste året.

Du kommer att få en kallelse med länk efter anmälan.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på i[email protected]

”Vi ser värdet i att Sveriges Annonsörer värnar om frågor som är viktiga för oss köpare av kommunikationstjänster. Dels som remissinstans, dels som drivare av viktiga branschinitiativ, t.ex. Cross Media Measurement och Effektinitiativet. Det breda utbudet av fördjupning och relevanta kurser är imponerande. Att sedan kostnaden för medlemskapet är avdragsgill är bara ännu ett plus.”​
/Annika Kreipke, Campaign Manager, Telenor

Föreläsare

Anna Walestad

Medlemsansvarig
Sveriges Annonsörer

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.