I detta webinar får du höra mer om varför det är kritiskt att särskilja sig från sina konkurrenter och varför Brand Distinctiveness, för många varumärken, är ett bättre tillvägagångssätt än differentiering.

Om dagens webinar

Att bli uppmärksammad, igenkänd och ihågkommen som ett varumärke är skillnaden mellan att generera effekt och spill.

I en värld av brus och överflöd, där utbud är högre än efterfrågan, så har det aldrig varit viktigare att sticka ut. Historiskt har det inneburit att arbeta med differentiering men forskning från Ehrenberg-Bass och Jennifer Romaniuk förespråkar ett annat angreppsätt – Brand Distinctiveness. Hur att stå ut, att se ut mer som sig själv och mindre som andra varumärken, är kritiskt till att skapa effekt och tillväxt.

Efter att ha arbetat nära med Ehrenberg-Bass och Jennifer Romaniuk så delar Karl Kajbjer, Chief Strategy Officer på Publicis Groupe, sina lärdomar från varför Brand Distinctiveness är viktigt samt hur man mäter och sätter en långsiktig strategi för företagets varumärke.

Välkommen!

Det här får du veta mer om

  • Vad är Brand Distinctiveness och varför är det viktigt?
  • Hur mäter man och sätter en långsiktig strategi för sitt varumärke?

Detta webinar är digitalt via Zoom torsdag 23/3 kl 09:00-10:00 och är exklusiv och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Detta webinar kommer inte att spelas in.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på i[email protected]

Föreläsare

Karl Kajbjer

Chief Strategy Officer
Publicis Groupe
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen? Välkommen till dagens dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser…

Kommunikation som ger effekt. Ny rapport!

Vi vet sedan länge att marknadskommunikation är ett kraftfullt verktyg för att skapa affärsvärde, vilket mängder av forskningsstudier har bevisat. Men fortfarande ses marknadsinvesteringar av många som en kostnad och inte en investering…

WFA Spotlight: Spark more insights-driven decisions with generative AI

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

CommToAct: De sex principerna – hur kan de hjälpa dig att undvika Greenhushing och Greenwashing?

Hur får och kan vi kommunicera miljöpåståenden på ett lagligt sätt och på ett sätt som gör att konsumenterna förstår våra miljöbudskap? I detta webinar kommer vi i initiativet CommToAct ge tips och…
Fler event