I samarbete med Maze-One bjuder vi in till ett nytt tillfälle av deras populära Amazonskola som under två timmar fokuserar på hur du operativt kan optimera din verksamhet på Amazon. Kursen är praktiskt orienterad och baserar sig på pedagogiskt material från Maze-One.  

E-handeln växer som aldrig förr och en het trend för 2021 är marknadsplatser som redan nu står för över 50% av e-handeln globalt sett. Kursen, Amazon School – basic course, riktar sig till dig som arbetar på ett företag som överväger att sälja på Amazon eller redan har erfarenhet av att sälja på Amazon och vill veta mer hur man genom marknadsplatser kan ta sina produkter utomlands.

Kursen riktar sig främst till e-handelschefer, digitala chefer, marknadschefer, exportansvariga eller motsvarande.

Kursen är vid ett tillfälle under två timmar och kostar normalt sett 150€ per person. Som medlem i Sveriges Annonsörer har du möjlighet att gå kursen kostnadsfritt.
Uppge Maze-One Sverige/Sveriges Annonsörer i kommentarsfältet (Comments) för fritt deltagande.

Agenda:

9.00 Welcome – introduction to the agenda and teachers of the day

9.05
Market trends and Amazon’s influence on eCommerce
– Introduction to Amazon as a marketplace
– Importance of good preparation

9.25 How to set up and optimize a seller account
– Incl. brand registration and protection of brand rights
– Possible pitfalls in application process to become an Amazon Seller
– Logistics
– Remember to apply early for a local VAT number if you sell FBA

10.00 Adding products and brand content to your account
– How to add products
– Amazon SEO
– Brand building via Brand store and Enhanced Branded Content

10.30
Winning the buy box – Variety of tactical variables in continuous optimization
– Incl. brief overview of advertising options

10.50
Summary and Q/A


Föredragshållare
Anouck van Rietschoten, Head of operational team, Maze-One
Ulrik Grevenkop-Castenskiold, Managing Partner, Maze-One

Om kursen
Amazonskolan är ett nordiskt samarbete med företaget Maze-One som är amazonspecialister och hjälper kunder som bl.a Unilever, Philips, Bosch Siemens, Hunkemöller, Cloetta, Rosendahl, Shepherd of Sweden och Remington etc. Maze-One är baserade i Stockholm, Amsterdam, London, Köpenhamn och Oslo. Kursen hålls på engelska och sker digitalt, du kommer få länk till kursen via mail efter anmälan.

Läs mer om möjligheterna på Amazon: Så lyckas ditt varumärke på Amazon


Anmälningsvillkor

Utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Annonsörer som inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer betalar 150€ per person. Anmälan sker via länk nedan på Maze-Ones hemsida. Uppge Maze-One Sverige/Sveriges Annonsörer i kommentarsfältet (Comments) vid anmälan för fritt deltagande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]​. Alla våra aktuella webinar hittar du här

 

Anmäl dig här

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.