En varumärkesstrategi utan ett korrekt utförande är meningslös, ser du på din data på rätt sätt? Under det här seminariet kommer du få mer information om hur man med hjälp av redan existerande data kan få en bättre bild av hur du ska bygga din varumärkesstrategi samt hur du ska få reda på om du följer rätt KPI:er.

Om dagens webinar

Välkommen till dagens webinar med DataCon som är experter på att kombinera befintlig data för att svara på kritiska affärsfrågor.

Välkommen!

Detta webinar är via Zoom torsdag 21/10 kl 09:00-10:00 och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

Det här får du med dig

Under den här timmen kommer du att få mer information om

  • Hur samma data kan ge dig väldigt olika svar
  • Ta del av ett case där man har använt en metod som har vunnit Nobelpris (i ekonomi)

Ni får även mer information om

  • Vilka actions företaget tog
  • Vad det betyder för dig som varumärkesägare

Föreläsare

Björn Söderin

Managing Director Nordics
DataCon

Daniel Åberg

Head of Analytics
DataCon
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…

Affärsdrivande marknadsföring med content marketing

Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.

Vikten av Brand Distinctiveness

I detta webinar får du höra mer om varför det är kritiskt att särskilja sig från sina konkurrenter och varför Brand Distinctiveness, för många varumärken, är ett bättre tillvägagångssätt än differentiering.
Fler event