Världen har bestämt sig för att AI är framtiden och det pratas extremt mycket om hur tekniken ska förändra allt. Tyvärr handlar knappt något av det om hur tekniken faktiskt fungerar.

Matematiken som AI bygger på är utan tvivel superkomplicerad och kräver flera år för att bemästra. Den övergripande mekaniken däremot är enklare, och en frukostföreläsning räcker gott och väl för att vem som helst ska kunna förstå AI.

Anton Modin och Jacob Andrén är medförfattare till boken The Essential AI Handbook for Leaders. De kommer att samtala kring grunderna i AI och förklara tekniken så att alla förstår. Vilken potential erbjuder tekniken idag och hur kan du tänka för att dra nytta av den?

  • Förståelse för hur AI fungerar och teknikens möjligheter och begränsningar
  • Förmåga att själva hitta problem där AI kan vara en del av lösningen
  • Förmåga att initiera eller delta i samtal om AI och dess utmaningar, risker och möjligheter

Varmt välkomna!

Om Föreläsaren

Jacob Andrén är digital strateg som inriktat sig på att förstå hur de stora globala system vi alla möter varje fungerar. Han hjälper uppdragsgivare att hantera dessa och de ska anpassa sin kommunikation för att nå ut med sina budskap. Jacob är också medförfattare till boken The Essential AI Handbook for Leaders.

Om seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel 08:45. Seminariet börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:00.

Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om ditt företag inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer är priset 995kr ex. moms. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en ”no-show”-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.