Årets 100-wattsgala, som leds av Gry Forssell, blir en kostnadsfri livestreamad gala som går av stapeln onsdag den 10/2-2021 kl 14:00-16:00. Så oavsett var i Sverige du befinner dig har du möjlighet följa galan live på 100-wattaren.

I samarbete med våra partners TV4, Google, Bauer Media och Marketing Clinic bjuder vi i år in till en digital gala för att hylla vinnarna bland de 62 nominerade bidragen i tio kategorier. Livesändning sker på www.100fattaren.se/live och på TV4 Play.

Här kan du läsa mer om alla nominerade bidrag i 100-wattaren.

Länk till sändningen här

Välkommen!

100-wattaren är tävlingen som belönar kommunikation som fungerar, det vill säga kommunikation som gett bevisad effekt.

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Partners

 

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.