Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Campus Program Varumärkesstrategi

Globaliseringen gör att ett starkt varumärke blir viktigare än någonsin för att försvara er marginal. Digitaliseringen gör att ett varumärke idag måste kunna förmedlas till kund på ca 2-3 sekunder. Samtidigt ställer ökat krav på accountability att satsningar på varumärke måste underbyggas tydligare och mer faktabaserat på ledning.

Du får kunskap om alla de olika beståndsdelar som bör finnas inom en varumärkesstrategi samt vad som kännetecknar bra sådana:

  • varumärkesposition & personlighet
  • varumärkesidentitet & plattform
  • varumärkesupplevelse
  • varumärkessyfte
  • varumärkeslöfte & värdeerbjudande

Utöver förmågan att skapa varumärkesstrategin får du även förmågan att diskutera varumärkesinvesteringar med både samarbetspartners samt ledning.

Läs mer och anmäl dig här

Om utbildningen

Utbildningen sker vid tre tillfällen med möjlighet att praktisera din kunskaper mellan varje tillfälle:

  • 12 september, 2022 13:00 – 16:00
  • 3 oktober, 2022 13:00 – 16:00
  • 24 oktober, 2022 13:00 – 16:00

Kursansvarig är Erik Modig

Kostnad 12 000 kr per person (exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer)

Campus Program är hos Sveriges Annonsörer på Klara Östra Kyrkogata 2B i Stockholm. Läs mer om utbildningen och anmäl dig här

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Föreläsare

Erik Modig

Forskare i marknadsföring
Handelshögskolan i Stockholm

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event