Sandra Lagergren från TikTok i Norden kommer prata Gen T med fokus på Kreatörer - dess inverkan på branschen och effekten deras kreativitet skapar. Hur kan du som varumärke bäst skapa ett lyckat samarbete med en creator?

Om dagens webinar

Sandra Lagergren från TikTok i Norden kommer prata Gen T med fokus på Kreatörer – dess inverkan på branschen och effekten deras kreativitet skapar. Hur kan du som varumärke bäst skapa ett lyckat samarbete med en creator?

Sandra kommer också berätta om det nya utbildningsinitiativ TikTok tagit fram för att hjälpa våra lokala kreatörer förstå och följa de regler och lagar som finns på plattformen, allt för att ert samarbete ska bli så enkelt och effektivt som möjligt.

Välkommen!

Talare: Sandra Lagergren
Sandra är Brand Strategy Lead på TikTok i Norden. Hon brinner för branding och kommunikation och jobbat i branschen på både kundsidan och byråsidan sedan sin examen från Berghs School of Communication 2014.

Det här får du veta mer om:

  • Hur kan du som varumärke bäst skapa ett lyckat samarbete med en creator?

Detta webinar är via Zoom och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Detta webinar kommer inte att spelas in.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Ställ en fråga här till TikTok redan nu så lyfter vi den på webinariet den 19 september.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…

Affärsdrivande marknadsföring med content marketing

Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.

Vikten av Brand Distinctiveness

I detta webinar får du höra mer om varför det är kritiskt att särskilja sig från sina konkurrenter och varför Brand Distinctiveness, för många varumärken, är ett bättre tillvägagångssätt än differentiering.
Fler event