Varmt välkomna till en informationsträff om Sveriges Annonsörer 2.0. Vi har under senaste halvåret jobbat fram en ny strategi för Sveriges Annonsörer framåt och nu är vi redo att berätta om den.

Vi har under senaste halvåret jobbat fram en ny strategi för Sveriges Annonsörer framåt. Grundläggande i strategiarbetet har varit att verkligen på djupet förstå våra medlemmars behov samt kartlägga vår omvärld för att på detta sätt skapa ett ännu bättre värde för våra medlemmar och tydligare fokus på vilka områden som är viktigast. Dessutom har vi sett att vi har en del att utveckla när det gäller våra medlemstjänster och hur vi tillhandahåller dessa både fysiskt och digitalt.

Nu är vi redo att berätta om det nya Sveriges annonsörer framåt.

Vi berättar om:

  • De viktigaste insikterna
  • Vårt nya fokus
  • Hur våra medlemstjänster kommer utvecklas både på kort och lång sikt

Och vi vill gärna ha er, våra medlemmars, feedback på de vägval vi har gjort. Det är viktigt för oss då vi ju driver dessa frågor för och med våra medlemmar. Så kom och lyssna och delta i dialogen. Vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen få berätta om allt nytt som vi planerar framöver och få era kloka inspel på detta.

Om oss

Hanna Riberdahl

Hanna Riberdahl, Vd

Om träffen

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Afternoon tea serveras från kl 14:45. Informationsträffen börjar klockan 15:00 och slutar senast 16:30. Välkomna!

Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om ditt företag inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer är priset 995kr ex. moms. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en ”no-show”-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.