Vi har alltid behov av att lära oss nya saker. Nu har du möjlighet att testa vårt nya koncept Learning Lunch där vi bjuder på insikter och kunskap samtidigt som du får lunch. Tanken är att du under en timme får höra det senaste inom olika studier, rapporter eller undersökningar.

Först ut är Laura Macchi på Kantar Sifo som kommer att prata om det svenska medielandskapet. Hur ser det ut idag, och hur har det förändrats under 2010-talet?

Laura kommer att berätta bl.a. om:

  • Mediedygnet och medievanorna – igår (2010) och idag (2019)
  • Traditionell media/sociala medier – vilka vinner mark?
  • Vårt uppkopplade liv – hur digitala är vi, egentligen?

Anmälan till webinaret

I coronavirusets osäkra tider ändrar vi det här seminariet till ett webinar via Zoom fredag 20/3, vi börjar kl 11:30 och slutar senast 12:30. Webinaret är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Registrera dig till webinaret via den här länken.

Om Föreläsaren

Laura Macchi, seniorkonsult på Kantar Sifo som har lång erfarenhet av att jobba med insiktsgenerering för medier och varumärken. Hon brinner för att hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential.

Om Learning Lunch konceptet

Learning Lunch är konceptet för dig som vill få ut lite extra av din lunch, vi bjuder på aktuella studier/rapporter/undersökningar under en timme samtidigt som du äter lunch. Learning Lunch träffarna är exklusiva och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Anmäl dig till webinaret här

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Ny rapport: ANA Programmatic Study

I detta webinar får du en inblick i en helt ny rapport från ANA – Association of National Advertisers – som visar hur transparensen och effektiveten är i programmatisk annonshandel.

Nyheter i medlemskapet 2024 – en kompass till ökad effekt!

I detta webinar får du veta allt om medlemskapet i Sveriges Annonsörer och de nyheter som kommer nästa år. Allt i från utbildningar till rådgivning och nätverk.

GDPR-säkrad användning av Google Analytics

I detta webinar får du höra mer om vad man som organisation bör tänka på vid användning av Google Analytics. Under 2023 kom ett antal nyheter som har påverkat vad som gäller för…
Fler event