En bra strategi ger effekt och skapar resultat. I detta webinar får du råd, tips och tankar om de sex egenskaper som utmärker en bra strategi utifrån både erfarenhet och forskning.

Om dagens webinar

En bra strategi ger effekt och skapar resultat. Nu har du möjlighet att höra Kaj Johansson på Kapero och varumärkesbyrån Silvers chefsstrateg Ulf Berlin dela med sig av råd, tips och tankar om de sex egenskaper som utmärker en bra strategi utifrån både erfarenhet och forskning.

Niklas och Ulf har varit med och tagit fram guiden ”Snacka om Effekt – Strategi” som en del av arbetet i Effektkommitén.

Läs mer om Effektinitiativet och ladda ner strategiguiden här

Välkommen!

Det här får du veta mer om:

6 egenskaper som utmärker en bra strategi

  • Gör tydliga vägval som påverkar resursfördelningen
  • Adresserar den viktigaste utmaningen eller möjligheten
  • Har en tydlig koppling till organisationens långsiktiga målsättningar
  • Koordinerar helheten
  • Beaktar organisationens förmågor
  • Är enkel att förstå

Detta webinar är via Zoom och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer samt kunder till Novus.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Föreläsare

Ulf Berlin

chefsstrateg
varumärkesbyrån Silver

Kaj Johansson

Co-founder
Kapero
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…

Affärsdrivande marknadsföring med content marketing

Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.

Vikten av Brand Distinctiveness

I detta webinar får du höra mer om varför det är kritiskt att särskilja sig från sina konkurrenter och varför Brand Distinctiveness, för många varumärken, är ett bättre tillvägagångssätt än differentiering.
Fler event