Åtta av tio företagsledare anser att ett starkt varumärke behövs för att skapa tillväxt, lönsamhet och attrahera nya medarbetare, och mer än varannan anser sig ha goda kunskaper om varumärkesbyggande. Men kunskaperna är i själva verket låga, och de flesta företagsledningar saknar budgetar och nyckeltal för långsiktigt varumärkesarbete.

Om dagens webinar

På EFFDay presenterade Niklas Bondesson delar av den helt nya rapporten ”Varumärkesbyggande i obalans” en rapport om svenska företagsledningars syn på marknadsföring som bygger starka varumärken och lönsam tillväxt. Nu har du möjlighet att få höra mer om resultatet av rapporten när vi gästas av Niklas Bondesson och Dan Landin.

Detta webinar är via Zoom tisdag 26/10 kl 09:00-10:00 och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

Ur rapporten

Åtta av tio företagsledare anser att varumärke är viktigt och driver affären, man ser främst att det behövs för att:

  • Attrahera och behålla bra medarbetare (84%)
  • Skapa långsiktigt uthållig framgång (81%)
  • Lyckas med lanseringar av nya tjänster/produkter (81%)
  • Förbättra lönsamhet (78%)
  • Driva tillväxt (77%)

Föreläsare

ph.D. Niklas Bondesson

forskare i marknadsföring & strategisk rådgivare
Stockholms universitet & NoA Consulting

Dan Landin

strategichef och rådgivare
NoA Consulting
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Konkreta tips hur du får ett bättre byråsamarbete

Målet med detta webinar är att du ska få inspiration och konkreta verktyg för att få så bra och optimerade byråsamarbeten som möjligt.

Analys, grunden för att skapa strategier som ger bättre effekt

En bra analys är grunden för en bra strategi. I detta webinar kommer du få några enkla principer för fakta- och datainsamling och analysarbete som förhoppningsvis leder fram till ett relevant och korrekt…

Google: How to create ads that people want to watch

Creativity is the largest single factor in driving marketing effectiveness – by some measures more than triple the role of brand and double the role of reach. Getting your creative right is important…
Fler event