Förra våren lanserade Sveriges Annonsörer Effektinitiativet, ett projekt som syftar till att marknadskommunikation ska ge bättre effekt och därmed bli mer värdeskapande. Bakom initiativet står marknadsförare, experter, forskare, byråer och medier från olika branscher.

Som en del av Effektinitiativet har vi tagit fram en rekommenderad lista på de 36 viktigaste nyckeltalen för att visa vilka effekter som marknadskommunikationen skapar. Sammanställningen kan ses som en svensk branschstandard för att mäta effekt av marknadskommunikation,  eftersom den stöds av Komm, Swedma och ledande undersöknings- och medieföretag.

Mats Rönne, som lett arbetet med Effektsystemet, kommer i detta webinar att berätta mer om de 36 nyckeltalen och hur man som marknadsförare kan arbeta med dessa för att visa nyttan med – och värdet av – marknadskommunikationen.

Välkommen!

Föreläsare
Mats Rönne, effektexpert och en av skaparna till Branschstandarden
Hanna Riberdahl, vd Sveriges Annonsörer

Anmäl dig här

Om du är anmäld och inte hittar bekräftelse-mailet med din unika länk:

  • Se om mailet har hamnat i mappen skräppost
  • Sök avsändare Sveriges Annonsörer <[email protected]>
  • Ämnesraden är: Nu lanserar vi Effektsystemet – En svensk branschstandard för att mäta effekt av marknadskommunikation – Bokningsbekräftelse …
  • Påminnelse-mail inkl länk skickas ut ca 08:00 på fredag morgon (samma avsändare som ovan)
  • Hittar du inte ditt mail så kontakta oss på [email protected]


Information

Detta webinar är utan kostnad och är öppet för alla som jobbar med marknadskommunikation. Antalet platser är begränsat och principen först till kvarn gäller.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Riktlinjer för positiv påverkan – tillsammans mot kroppshets och orealistiska skönhetsideal

Orealistiska och ouppnåeliga skönhetsideal skapade med hjälp av retuscheringsverktyg, sociala medie-filter och appar får barn och unga att må dåligt. Vilket ansvar har branschen i detta? Och vad kan vi göra för att…

För dig som vill producera mer av företagets kommunikation internt

I detta webinar får du höra mer om vad man konkret behöver tänka på om man vill bygga upp en inhouseverksamhet på företaget eller vidareutveckla den funktion man redan.

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…
Fler event