Den här nätverksträffen passar dig som jobbar med Employer Branding och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Den här gången kommer Karin Johansson på Danske Bank att berätta om hur de jobbar med employer branding, rekrytering och onboarding ur ett candidate experience perspektiv. Hur såg arbetet ut före coronakrisen, hur har man ställt om under rådande situation och hur kommer det se ut framöver?

Det kommer även finnas tid för diskussion där du har möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter.

Just nu är alla våra träffar digitalt, vi börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Den här träffen kommer vara via Teams, två dagar innan träffen kommer du att ett mejl med länk.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.