Den här nätverksträffen passar dig som jobbar med B2B kommunikation och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Syftet med nätverket är att få erfarenhetsbyte inom B2B marknadsföring.

Ingela Jerat, Head of Digital på NCC, kommer berätta om deras strategi i sociala medier och hur de har ställt om under coronakrisen. NCC är ett B2B företag som lyckats bra i sociala medier med över 115 000 följare på LinkedIn och det största kontot i byggbranschen i Norden på Twitter.

Det blir också gruppdiskussion med möjlighet att dela med sig av dina erfarenheter av digital kommunikation och hur andra jobbat med sociala medier under coronakrisen.

Just nu är alla våra träffar digitalt, nätverket börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med B2B kommunikation. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Anmäl dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.