Den här nätverksträffen passar dig som jobbar med B2B kommunikation och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverksträffen 14/4 är fullbokad. Maila Camilla om du vill stå på väntelista så hör vi av oss om det blir lediga platser.

Den här gången gästas vi av Katarina Jerndahl, vd på Marketing Clinic, som kommer prata om möjligheterna att arbeta mer strategiskt med sin kundresa.

Några av de frågeställningar vi kommer diskutera:

– Hur jobbar man tillsammans och tvärfunktionellt inom företaget med kundresan?
– Hur vidgar man syftet med kundresan och inte bara jobbar utifrån ett kommunikations eller marketing automation perspektiv?

Nätverket börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara, mötet sker digitalt via Zoom.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med B2B kommunikation. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Länk till Zoom-mötet

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.