I dagens digitala medielandskap går allting snabbt och sker i stor skala. Att säkerställa att man som annonsör investerar pengarna i säkra och passande miljöer har aldrig varit viktigare, men hur gör man?

Under dagens webinar kommer vi att gå igenom vad brand risk betyder:

  • De subjektiva förhållningssätt man behöver ha för att lyckas bra
  • Vad konsumenter egentligen tänker kring dessa frågor
  • Vad konsekvenserna kan bli som varumärke och man inte är försiktig
  • Hur man kan säkerställa att det man köper visas i säkra och passande miljöer

 

Anmäl dig här

I coronavirusets osäkra tider kommer den här ”Learning Lunch” att vara ett webinar via Zoom, vi börjar kl 11:30 och slutar senast 12:30 torsdag 2/4. Webinaret är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Anmäl dig här

Om du är anmäld och har svårt att ansluta till dagens webinar, anslut här

Om Föreläsaren

 

 

 

 


Björn Lindholm,
Managing Director, Nordics på Integral Ad Science

Anmälningsvillkor

Det här webinaret är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Om du får förhinder kan du avboka din plats via din bekräftelse eller genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Anmäl dig här

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…

Från fragmentering till konsolidering

Så säkerställer du full effekt i lågkonjuktur! Välkommen till ett lärorikt frukostseminarium tillsammans med ECI, Kapero och Nepa. Tillsammans har de en unik insyn i den moderna marknadsavdelningens utmaningar och kommer att dela…

Affärsdrivande marknadsföring med content marketing

Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.
Fler event