Lär dig mer hur du skyddar ditt varumärke

I samarbete med advokatfirman Westerberg & Partners kommer advokaterna Maria Bruder och Helena Wassén Öström gå igenom det viktigaste du behöver tänka på när det gäller varumärken och dess skydd. 

Varumärkesrättens grunder

  • Hur uppstår varumärkesrättsligt skydd och vilka typer av tecken kan bli föremål för skydd? Trender: nya sorters varumärken – ljud, doft m.m
  • Vad får du skydd för och hur brett skydd kan du få?
  • Vad begränsar skyddsomfånget?

Användning av varumärken

  • Som sökord, på online-plattformar, i domännamn och i marknadsföring. När och hur kan det vara tillåtet att använda annans varumärke eller liknande varumärke
  • Eget varumärke – vad bör du tänka på (i vilket sammanhang, vilka samarbeten, risker/möjligheter)?

Välkommen!

 

Föreläsare
Maria Bruder, advokat på Westerberg & Partners

Helena Wassén Öström, advokat på Westerberg & Partners

Våra jurister Tobias Eltell och Niklas Briselius är med och inleder samt tar emot frågor.

Anmäl dig här

Detta webinar är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.