Målet med detta webinar är att du ska få inspiration och konkreta verktyg för att få så bra och optimerade byråsamarbeten som möjligt.

Om dagens webinar

I detta webinar kommer Gunilla Bergh från Engage Marketing ge inspiration och konkreta verktyg för att få ett så bra och optimalt byråsamarbete som möjligt.

Du kommer få veta mer om hur du får ihop hela byråkartan så att de olika byråerna samverkar istället för konkurrerar. Vi kommer också gå igenom hur marknads- och inköpsavdelning kan samarbeta i upphandlingsprocessen och avtalsförhandlingen.

Då utmaningarna och frustrationerna ofta är de samma oavsett marknadsbudget, kommer tipsen att kunna appliceras på alla typer av byråsamarbeten.

Det här får du veta mer om

  • Hur marknads- och inköpsavdelning kan samarbeta i upphandlingsprocessen och avtalsförhandlingen
  • Hur får man en optimerad byråpool som möjliggör bra samarbete mellan byråerna? Vi går igenom Byråkartan
  • Hur skapar man samsyn mellan partner, leverantör, externa byrå och inhousebyrå?

Detta webinar sker via Zoom, är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!


Föreläsare

Gunilla Bergh

Byråvalskonsult och grundare
Engage Marketing
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

CommToAct – Greenwashing och Greenhushing

Sveriges Annonsörer, Sveriges Kommunikationsbyråer, IAB Sverige och Sveriges Mediebyråer lanserar CommToAct. Ett initiativ som syftar till att skapa trovärdig kommunikation och samtidigt upplyser om vikten av att hela marknad- och kommunikationsbranschen tar ansvar…

Meta berättar mer om hur de jobbar med Brand Safety

Today we will hear Meta share information on how to advertise brand safe on their platforms. We have released a translation of the GARM Framework into some of the Nordic languages and have…

Retail Media – What’s the buzz?

Annonsinvesteringarna i Retail Media förutspås flerdubblas till 2026 och många är nyfikna på att veta mer, men vad är Retail Media egentligen? I detta webinar kommer Adform berätta mer hur man kommer igång…
Fler event