Målet med detta webinar är att du ska få inspiration och konkreta verktyg för att få så bra och optimerade byråsamarbeten som möjligt.

Om dagens webinar

I detta webinar kommer Gunilla Bergh från Engage Marketing ge inspiration och konkreta verktyg för att få ett så bra och optimalt byråsamarbete som möjligt.

Du kommer få veta mer om hur du får ihop hela byråkartan så att de olika byråerna samverkar istället för konkurrerar. Vi kommer också gå igenom hur marknads- och inköpsavdelning kan samarbeta i upphandlingsprocessen och avtalsförhandlingen.

Då utmaningarna och frustrationerna ofta är de samma oavsett marknadsbudget, kommer tipsen att kunna appliceras på alla typer av byråsamarbeten.

Det här får du veta mer om

  • Hur marknads- och inköpsavdelning kan samarbeta i upphandlingsprocessen och avtalsförhandlingen
  • Hur får man en optimerad byråpool som möjliggör bra samarbete mellan byråerna? Vi går igenom Byråkartan
  • Hur skapar man samsyn mellan partner, leverantör, externa byrå och inhousebyrå?

Detta webinar sker via Zoom, är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!


Föreläsare

Gunilla Bergh

Byråvalskonsult och grundare
Engage Marketing
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Nyheter i medlemskapet 2024 – en kompass till ökad effekt!

I detta webinar får du veta allt om medlemskapet i Sveriges Annonsörer och de senaste nyheterna. Vi kommer prata om allt från utbildningar till rådgivning och nätverk.

Nyheter i medlemskapet 2024 – en kompass till ökad effekt!

I detta webinar får du veta allt om medlemskapet i Sveriges Annonsörer och de senaste nyheterna. Vi kommer prata om allt från utbildningar till rådgivning och nätverk.

Ny rapport: ANA Programmatic Study

I detta webinar får du en inblick i en helt ny rapport från ANA – Association of National Advertisers – som visar hur transparensen och effektiveten är i programmatisk annonshandel.
Fler event