Erik Modig går igenom när det är som mest gynnsamt att göra långsiktiga investeringar och hur man planerar och följer upp investeringar för att säkerställa att budgeten faktiskt skapar tillväxt.

Om dagens webinar

Ett av huvudsyftena med annonsering är att skapa tillväxt.

Det är också vanligare att framföra just långsiktig tillväxt som ett argument för att allt av budgeten inte ska gå åt till konverteringsdrivande aktiviteter.

Frågan är dock hur man planerar och följer upp investeringar för att säkerställa att budgeten faktiskt skapar tillväxt.

I detta webinar går Erik Modig igenom när det är som mest gynnsamt att göra långsiktiga investeringar. Han går även igenom mätning av uppmärksamhet, fixation och möjlighet att bredda målgruppen för att kunna räkna hem dessa. 

Välkommen!

Om föreläsaren:

Erik Modig, en av Sveriges främsta experter på kommunikation och kundpsykologi, både inom forskarvärlden och näringslivet.

Detta webinar är digitalt via Zoom, exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer samt inbjudna annonsörer av Erik Modig. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Föreläsare

Erik Modig

Ph.D.
Handelshögskolan Stockholm
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

WFA – Spotlight: Think with Google – Evolving the role of apps for Businesses in APAC

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

Cross Media Measurement – hur många har sett dina annonser

Sveriges Annonsörer har samlat branschen i Cross Media Measurement initiativet för att skapa ordning och reda för annonsörer, så att man klart och tydligt ska veta vad som köptes och levererades i olika…

WFA – Spotlight: The rise of freelance talent

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

Konkreta tips hur du får ett bättre byråsamarbete

Målet med detta webinar är att du ska få inspiration och konkreta verktyg för att få så bra och optimerade byråsamarbeten som möjligt.
Fler event