Tillsammans med vår partner JCDecaux bjuder vi in till en kreativ lunch där vi får lyssna på två vinnande case från 100-wattaren och möjlighet att mingla med branschkollegor mitt i centrala Göteborg.

Kreativ lunch med två spännande case

Tillsammans med JCDecaux bjuder vi på en kreativ lunch i Göteborg med två prisbelönade case. Hör mer om deras kampanjer och vad som låg bakom framgången.

11:30 – Registrering, lunch och mingel med branschkollegor

Isolated Cinema med Göteborg Film Festival och Stendahls som vann två 100-wattare i kategorierna Konsument och Internationellt i 100-wattaren 2021

Hemligheten med Göteborgs stadsmission och Dear Friends som vann 75-watt i kategori Ideellt & Välgörenhet i 100-wattaren 2021

13:00 – Tack för idag!

Vi ser fram emot att ses!

Hålltider

Dag: 28 september 2022

Tid: 11:30-13:00

Plats: Convendum/JCDecaux, Kungsportsavenyn 21 i Göteborg

Välkommen!

Registrera dig nedan, eventet är öppna för alla inom branschen men antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Med reservation för eventuella justeringar. Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.
Under eventet har vi en fotograf på plats som tar mingelbilder.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event