Design som gör skillnad – vad är hemligheten?

I en värld av allt mer likartade produkter blir varumärket och förpackningen avgörande för att kunna differentiera sig och driva försäljning både online och i traditionell retail.

  • Hur skapar man förpackningsdesign som håller ihop helheten med en hög kommersiell effekt?
  • Vilka designinsikter behövs för att säkerställa större lönsamhet?

Välkommen till detta intressanta webinar där vi får lära oss mer om förpackningsdesign.

Anmäl dig här

I coronavirusets osäkra tider kommer det här seminariet att vara ett webinar via Zoom, vi börjar kl 09:00 och slutar senast 10:00 tisdag den 21/4.  Anmäl dig här

Om Föreläsaren

 

 

 

 

 

André Hindersson, CEO på designbyrån Silver

Anmälningsvillkor

Det här webinaret är utan kostnad och riktar sig till dig som arbetar med marknadsföring. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​ eller via din bekräftelse.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Webinar 21/4: Anmäl dig här

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Nyheter i medlemskapet 2024 – en kompass till ökad effekt!

I detta webinar får du veta allt om medlemskapet i Sveriges Annonsörer och de senaste nyheterna. Vi kommer prata om allt från utbildningar till rådgivning och nätverk.

Nyheter i medlemskapet 2024 – en kompass till ökad effekt!

I detta webinar får du veta allt om medlemskapet i Sveriges Annonsörer och de senaste nyheterna. Vi kommer prata om allt från utbildningar till rådgivning och nätverk.

Ny rapport: ANA Programmatic Study

I detta webinar får du en inblick i en helt ny rapport från ANA – Association of National Advertisers – som visar hur transparensen och effektiveten är i programmatisk annonshandel.
Fler event