Vi har alltid behov av att lära oss nya saker. Nu har du möjlighet att testa vårt nya koncept Learning Lunch där vi bjuder på insikter och kunskap samtidigt som du äter lunch. Tanken är att du under en timme får höra det senaste inom olika studier, rapporter eller undersökningar.

Den här gången kommer vi få höra Nepa berätta om sin hållbarhetsstudie ”Maximize ROI on Sustainability – In-depth analysis of Swedish and Finnish brands” och få mer kunskap om hur man mäter ROI på hållbarhet genom insikter och varumärkets personlighet.

Under den här timmen kommer du få veta mer hur man mäter hållbarhetsinsatser och få bättre insikt i hur det påverkar ditt varumärke:

  • Vikten av att implementera hållbarhet i marknadsstrategierna
  • Findings när det kommer till Hållbarhet vs Betalningsvilja i kommunikationen
  • Case studies från Sverige och Finland
    • Upplevd hållbarhet och varumärkesuppfattning av varumärken i sociala medier
    • Marknadens mognad när det gäller hållbarhet och vad det betyder för varumärket

Välkommen!

Anmäl dig här

Det här webinaret är via Zoom 25/3 kl 11:30-12:30 och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer

Om Föreläsarna

Robert Beatus, Head of R&D på Nepa Sweden

John Palm, Senior Analyst på Nepa Sweden

Om Learning Lunch konceptet

Learning Lunch är konceptet för dig som vill få ut lite extra av din lunch, vi bjuder på aktuella studier/rapporter/undersökningar under en timme samtidigt som du äter lunch. Learning Lunch träffarna är exklusiva och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Anmäl dig via länk ovan.

 

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.