För dig som redan är certifierad i Effektsystemet 1.0 erbjuder vi en kortare digital uppgradering på 1 1/2 timme där vi går igenom de förändringar som har gjorts i Effektsystemet.

Uppgradering till Effektcertifiering 2.0:

 I september 2021 lanserades en första version och i oktober 2023 Effektsystemet 2.0. Uppdateringarna i Effektsystemet 2.0 är gjorda utifrån insikter från de närmare 200 certifieringar vi har genomfört med företag i branschen men också utifrån ny forskning och nya rapporter.

Effektsystemet 2.0 utgår från 36 utvalda nyckeltal inom sex olika områden: media/investeringar, digitala mått, kommunikations-/kampanjmått varumärkesmått, affärsmått och relationsmått.

Nu erbjuder vi en kortare digital uppgradering för dig som redan har gått Effektsystemet 1.0 där vi går igenom de förändringar som har gjorts i Effektsystemet. Har du inte gått igenom Effektsystem 1.0, läs mer här.

Kostnad:

  • Medlem i Sveriges Annonsörer: ingår i medlemskapet
  • Medlem i SWEDMA: 1500:- exkl moms/person
  • Medlem i Sveriges Mediebyråer: 1500:- exkl moms/person
  • Medlem i KOMM: 1500:- exkl moms/person
  • För icke medlemsföretag: 3000:- exkl moms/person
  • Privatperson: 3750:- inkl moms/person

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Uppgraderingen till 2.0 är på 1 1/2 timme och sker digitalt.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Om certifieringen

Den här uppdateringen inklusive test kommer att ske digitalt på Teams. Efter uppdateringen får du tillgång till det digitala testet. När du klarat testet är du certifierad i Effektsystemet 2.0 och erhåller ditt certifikat.

Målgrupp

Den här certifieringen är för dig som redan har gått Effektcertifiering 1.0 och vill uppgradera dina kunskaper. Har du inte gått igenom Effektcertifieringen, läs mer och anmäl dig här

Allmän information och villkor

Anmälan är bindande men din plats kan alltid överlåtas till en kollega. Uppdateringen ingår i medlemskapet för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

För icke medlemmar i Sveriges Annonsörer: Faktura skickas i samband med anmälan (30 dagars betalningsvillkor). Vid avbokning mindre än 10 dagar före certifiering kan man överlåta sin plats till annan person på företaget eller flytta fram sin plats till valfritt ledigt tillfälle. Ingen återbetalning om avbokning sker mindre än 10 dagar före certifiering. Vid fakturering till privatperson måste fakturan vara betald före certifieringen.

Anmälan

Medlem i Sveriges Annonsörer, ingår i medlemskapet – anmäl dig här

Medlem i KOMM, Swedma eller Sveriges Mediebyråer, 1500:- exkl moms/person – anmäl dig här

För icke medlemsföretag: 3000:- exkl moms/person – anmäl dig här

Föreläsare

Hanna Riberdahl

VD
Sveriges Annonsörer

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Certifiering: Medieköpare 23 april

Med vår Cross Media Measurement-certifiering kan alla som köper, förmedlar och säljer annonsexponeringar ha ett gemensamt språk för vad som köps och levereras. Genom att certifiera dig i Cross Media Measurement blir du…

Certifiering: Effektsystemet 2.0 10 april

Effektcertifiering för dig som inte redan är certifierad. Att ha en gemensam definition för hur vi mäter effekt är en nödvändig förutsättning för att faktiskt kunna skapa marknadskommunikation som ger effekt.

Certifiering: Marknadsföringsjuridik del 2

Certifiering i marknadsföringsjuridik sker vid två tillfällen och ingår i medlemskapet. Certifieringen vänder sig i första hand till dig som jobbar på marknadsavdelningen men även jurister som kommer i kontakt med marknads- och…

Certifiering: Marknadsföringsjuridik del 1

Marknadsjuridisk utbildning. Dessa två utbildningstillfällen som ingår i medlemskapet vänder sig i första hand till dig som jobbar på marknadsavdelningen men även jurister som kommer i kontakt med marknads- och reklamjuridiska frågor, vi…
Fler event