Inspireras av SBAB & Jula, två av vinnarna i 100-wattaren. Tillsammans med vår partner JCDecaux bjuder vi på härlig frukost, massa inspiration och möjlighet att mingla med branschkollegor i JCDecaux fina lokaler mitt i stan.

JCDecaux & Sveriges Annonsörer möter … 100-wattsvinnarna Jula och SBAB

Vi bjuder till en inspirationsfrukost med två av vinnarna i 100-wattaren 2021. Hör mer om deras kampanjer och vad som låg bakom framgången.

08:00 – Registrering och frukostmingel med branschkollegor

08:30Boendeekonomi är jättekul! med Josefine Lindström och Patrik Söder på SBAB – vinnare av 100-watt i kategori Framsiktigt

09:00 Inget kan stoppa dig nu med Jonas Järrenfors på Jula och Johan van der Schoot på Garbergs – vinnare av 100-watt i kategori Långsiktigt

09:30 – Summering och tack för idag

Hålltider

Dag: 17 maj 2022

Tid: 08:00-09:30

Plats: JCDecaux, Stureplan 13, Stockholm

Välkommen!

Registrera dig nedan, eventet är öppna för alla inom branschen men antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Med reservation för eventuella justeringar. Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.
Under eventet har vi en fotograf på plats som tar mingelbilder.

Registrera dig här

43 spots left

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event