Att hitta ett unikt namn och utryck för ett nytt varumärke blir svårare och svårare när man ska skapa ett varumärke. I en tid när nya tjänster och produkter utvecklas i raketfart är de flesta namnen redan upptagna. 

  • Hur ska man tänka?
  • Vad är fallgroparna och vad är möjligheterna?
  • Hur går man tillväga, både kreativt och legalt?

Hör Silvers chefsstrateg Ulf Berlin berätta om de kreativa processerna och de kommunikativa aspekterna av ett varumärkesutvecklingsarbete och Malin Nyström från design- och varumärkesavdelningen på PRV berätta hur man kan jobba smart och säkert utifrån det legala perspektivet.

Välkommen!

Anmäl dig här

Om Föreläsarna

 

 

 

 

Malin Nyström, varumärkeshandläggare på PRV (Patent- och registreringsverket)

Ulf Berlin, Executive Strategist and Co-Founding Partner på designbyrån Silver


Anmälningsvillkor och om information om träffen

Våra webinar är exklusiva och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Träffen är digital via Zoom, vi börjar kl 09.00 och slutar senast 10.00. Unik länk skickas ut till alla anmälda senast dagen innan och ca 10 minuter före start öppnar vi upp sändningen.

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Boka via länk ovan.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.