Hör Barncancerfonden och Garbergs berätta om hur satsningar på långsiktig varumärkesstrategi leder till stark varumärkespositionering och hög effekt på insamling trots utmanande tider och hög konkurrens.

Föreläsningen visar samtidigt hur en nyskapande, kreativ och inte minst datadriven kommunikationsstrategi kan skapa möjligheter på kort såväl som lång sikt.

Under webinariet kommer du få höra mer om konkreta aktiveringar som visar på kreativitet och långsiktighet:

  • Hur man integrerar kommunikationsstrategin i business
  • Hur en varumärkesstrategi och ett kommunikationskoncept skapar ett fundament för såväl köpta, som egna & förtjänade medier
  • Hur kreativitet kan skapa stora möjligheter kring insamling och varumärkeskännedom

Välkommen!

Om Föreläsarna

Johnny Federley Kroneld, Marknadsansvarig på Barncancerfonden och leder där marknadsteamet som fokuserar på kommunikativ effekt samt aktivering av samtliga kanaler (köpta, ägda och förtjänade). Johnny har tidigare arbetat som marknadsansvarig på HP, digital marknadschef på Coca-Cola samt har lång erfarenhet av styrelsearbete och är styrelseordförande på bl a RFSL Insamlingsstiftelse.

Mehrnaz Bejne, är VD på Garbergs, projektledare och strategiskt ansvarig i arbetsgruppen som tagit fram Barncancerfondens långsiktiga kommunikationskoncept ”Barn och cancer hör inte ihop”. Hon har tidigare arbetat som planner och projektledare på bland andra Lowe Brindfors och Forsman&Bodenfors.

Anne Leach Bergsten, Varumärkesansvarig på Barncancerfonden och leder inhouse-teamet som producerar och/eller leder de marknadskommunikativa insatserna i syfte att stärka varumärket Barncancerfonden och på så sätt öka insamlingen. Anne har lång erfarenhet inom kommunikation, bland annat  som projektledare på reklambyrå samt som marknadschef inom IT med fokus på CRM.

Just nu är alla vår träffar digitala, vi börjar kl 09.00 och slutar senast 10.00. Webinariet sker via plattformen Zoom. Unik länk skickas ut till alla anmälda senast dagen innan och ca 10 minuter före start öppnar vi upp sändningen.

Anmäl dig här

Anmälningsvillkor
Det här webinariet är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Efter anmälan får du en bekräftelse med din unika länk till Zoom. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Boka via länk ovan.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.