Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

Om dagens webinar

Effektsystemet lanserades för cirka 1 1/2 år sedan och hittills har drygt 1500 personer på 170 företag i Sverige certifierats av Sveriges Annonsörer.

Nu börjar vi få erfarenheter av att använda Effektsystemet i praktiken och i detta webinar kommer Fredrik Siljelöf, analyschef på Xtreme Insight och Mats Rönne som lett arbetet med att ta fram Effektsystemet guida dig med konkreta exempel.

Här hittar du mer information om de 36 KPI:erna i Effektsystemet.

Välkommen!

Det här får du veta mer om

  • Vilka KPI:er i Effektsystemet bör du prioritera?
  • Hur målsätter du dessa?
  • Hur följer du upp på bästa sätt?

Detta webinar är digitalt via Zoom tisdag 18/4 kl 09:00-10:00 och är exklusiv och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på i[email protected]

Föreläsare

Mats Rönne

Effektexpert
Sveriges Annonsörer

Fredrik Siljelöf

analyschef
Xtreme Insight
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Möt oss i Almedalen: Kommunikationens roll i den hållbara omställningen

Träffa oss i Almedalen den 29 juni. Tillsammans med IAB Sverige, Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM), Sveriges Mediebyråer och SWEDMA bjuder vi in till en eftermiddag med tre föreläsningar under rubriken "Kommunikationens roll i den…

CommToAct – Greenwashing och Greenhushing

Sveriges Annonsörer, Sveriges Kommunikationsbyråer, IAB Sverige och Sveriges Mediebyråer lanserar CommToAct. Ett initiativ som syftar till att skapa trovärdig kommunikation och samtidigt upplyser om vikten av att hela marknad- och kommunikationsbranschen tar ansvar…

Meta berättar mer om hur de jobbar med Brand Safety

Today we will hear Meta share information on how to advertise brand safe on their platforms. We have released a translation of the GARM Framework into some of the Nordic languages and have…
Fler event