En bra analys är grunden för en bra strategi. I detta webinar kommer du få några enkla principer för fakta- och datainsamling och analysarbete som förhoppningsvis leder fram till ett relevant och korrekt underlag för strategiarbetet.

Om dagens webinar

Detta webinar ger praktiska råd om hur man ska tänka när det gäller analys för att skapa bästa förutsättningar för att kunna ta rätt beslut kring varumärkesarbete och strategier som ger bättre effekt.

Du kommer också få med dig tips på vad man bör analysera och praktiska exempel på vad resultatet kan bli när man gjort rätt analys.

Kaj och Jerker har varit med och tagit fram guiden “Snacka om Effekt – Analys” som en del av arbetet i Effektkommitén.

Läs mer om Effektinitiativet och ladda ner analysguiden här

Välkommen!

Om Analysguiden:

Det finns mycket som kan analyseras, vi har listat 6 områden som kan vara lämpliga att analysera för att skapa en bra strategi

  • Affär
  • Marknad
  • Kund/målgrupp
  • Varumärke
  • Kommunikation
  • Produkt/tjänst/pris och distribution

Detta webinar är via Zoom och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

Föreläsare

Kaj Johansson

Co-founder
Kapero

Jerker Winther

Head of Strategy
Åkestam Holst & Bold NoA
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen? Välkommen till dagens dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser…

LinkedIn: Cashing in on Creativity, how Better Ads Deliver Bigger Profits

I detta webinar berättar LinkedIn hur kreativitet i annonser kan öka effekten och går igenom fyra punkter som kan underlätta ditt arbete. Hör Jennifer Shaw-Sweet från LinkedIn B2B Institute.

Kommunikation som ger effekt. Ny rapport!

Vi vet sedan länge att marknadskommunikation är ett kraftfullt verktyg för att skapa affärsvärde, vilket mängder av forskningsstudier har bevisat. Men fortfarande ses marknadsinvesteringar av många som en kostnad och inte en investering…

WFA Spotlight: Spark more insights-driven decisions with generative AI

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.
Fler event