En bra analys är grunden för en bra strategi. I detta webinar kommer du få några enkla principer för fakta- och datainsamling och analysarbete som förhoppningsvis leder fram till ett relevant och korrekt underlag för strategiarbetet.

Om dagens webinar

Detta webinar ger praktiska råd om hur man ska tänka när det gäller analys för att skapa bästa förutsättningar för att kunna ta rätt beslut kring varumärkesarbete och strategier som ger bättre effekt.

Du kommer också få med dig tips på vad man bör analysera och praktiska exempel på vad resultatet kan bli när man gjort rätt analys.

Kaj och Jerker har varit med och tagit fram guiden “Snacka om Effekt – Analys” som en del av arbetet i Effektkommitén.

Läs mer om Effektinitiativet och ladda ner analysguiden här

Välkommen!

Om Analysguiden:

Det finns mycket som kan analyseras, vi har listat 6 områden som kan vara lämpliga att analysera för att skapa en bra strategi

  • Affär
  • Marknad
  • Kund/målgrupp
  • Varumärke
  • Kommunikation
  • Produkt/tjänst/pris och distribution

Detta webinar är via Zoom och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

Föreläsare

Kaj Johansson

Co-founder
Kapero

Jerker Winther

Head of Strategy
Åkestam Holst & Bold NoA
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Att prioritera i Effektsystemet!

Den här dagen kommer vi dyka ner i Effektsystemet guida dig med konkreta exempel hur du ska prioritera KPI:er i Effektsystemet och hur du målsätter och följer upp dessa på bästa sätt.

5 principer för bättre B2B-tillväxt och få CFO:n med på tåget

I detta webinar berättar LinkedIn B2B Institute mer om hur man får ett B2B varumärke att växa och vilka de grundläggande drivkrafterna är som ligger bakom tillväxt. Dessutom kommer du få tips på…

Affärsdrivande marknadsföring med content marketing

Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.

Vikten av Brand Distinctiveness

I detta webinar får du höra mer om varför det är kritiskt att särskilja sig från sina konkurrenter och varför Brand Distinctiveness, för många varumärken, är ett bättre tillvägagångssätt än differentiering.
Fler event