Amazon lanserar nu sin plattform för säljare i Sverige och det är ett ypperligt läge för varumärken som inte har någon närvaro på plattformen att nu ta steget. I USA står Amazon för hälften av all internethandel och få företag har råd att missa den här möjligheten. 

Under två tillfällen kommer vi ge en praktisk och detaljerad genomgång av Amazons ekosystem, hela vägen från vilka produkter som har störst möjlighet att lyckas till logistik och lagerhållning samt annonsering och marknadsföringsmöjligheter. Du kommer att få med dig vad som krävs för att företag och varumärken ska kunna skapa och hantera en effektiv, växande och lönsam närvaro på Amazons marknadsplatser – både i Sverige och utomlands.

De här dagarna passar dig som jobbar som CMO, E-commerce Manager, Affärsutvecklare, Försäljningschef eller vd på företaget.

Välkommen!

Tillfälle 1: onsdag 14 oktober mellan 9.00 – 12.00

En grundläggande förståelse för Amazons plattform

  • Hur du utvärderar man en produkts lämplighet för Amazon
  • Hur skapar du ett konto och kommer igång med en lansering
  • Vikten av varumärkesregistrering på Amazon

Tillfälle 2: onsdag 21 oktober mellan 9.00 – 12.00 

Produktlistningar och dess utformning

  • Logistik och olika fulfillment tjänster (FBA/FBM)
  • Hur du optimerar och utvecklar er rankning på Amazon
  • Annonsering och marknadsföring

Anmäl dig här

Föreläsare

Edward Basse har över 13 års erfarenhet av digital affärsutveckling där han tidigare arbetat med och för företag som Amazon, Rakuten och iDeal Of Sweden. Han är medgrundare till The Early Birds, ett företag som är specialiserat på att driva tillväxt inom e-handel med Amazons Marknadsplatser som ett av huvudområdena.

Anmälningsvillkor

Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Om den här webinarserien

Den här serien av träffar är i samarbete med The Early Birds och sker digitalt via Zoom. Efter registrering får du ett mejl med din unika länk till webinariet.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.