Sofia Brandberg, marknadschef, varför har ni valt att bli medlem?

”Det handlar till stor del om att vi vill bidra till arbetet för ärlig, hållbar och mätbar kommunikation som Sveriges Annonsörer driver framåt. Men jag ser också medlemskapet som ett bra sätt för mig och mitt team att få inspiration och stöd att utvecklas som marknadsförare. Jag har positiv erfarenhet av Sveriges Annonsörer genom tidigare arbetsplatser, så för mig var det ett enkelt beslut.”

Vad hoppas ni få ut av medlemskapet?

”Vi hoppas få stöd och inspiration i både små och stora frågor inom exempelvis effekt, juridik och byråval.”

Är det någon speciell fråga som känns extra viktig att vi driver?

”Det finns stor potential för vår bransch och för oss som bolag att snabba på den digitala utvecklingen, både när det gäller varumärke och marknadsföring samt försäljning, därför är effektfrågan viktigast. Vi kommer att följa och engagera oss i det arbetet.”

Hur kommer du att använda medlemskapet i din egen roll som marknadschef?

”Jag ser fram emot att delta i workshops, webinars och nätverk, och att få träffa likasinnade branschkollegor. Det är också en trygghet att veta att jag kan vända mig till Sveriges Annonsörers trevliga och proffsiga experter inom exempelvis inom juridik och byråval.”

Vad ser du mest fram emot inför marknadsåret 2021?

”Ett friskt och spännande 2021, där vi välkomnar nya och befintliga medlemmar, oavsett om det är utomhus, digitalt eller inomhus. Vår vision är ett friskare samhälle genom träning, och det är viktigare än någonsin att vi rör på oss för att må bra. En milstolpe för oss under året är att vi kommer att lansera vår nya varumärkesplattform och därmed också röra om lite i branschen!”

Snabbfakta Actic:

  • Svensk gymkedja med en vision om ett friskare samhälle genom träning
  • Drygt 170 gym fördelat på fyra marknader (Sverige, Norge, Tyskland och Österrike)
  • Omsatte en knapp miljard kr 2019
  • Börsnoterat på Nasdaq Stockholm

Läs fler nyheter

Relaterade artiklar

Stina Liljekvist ny ordförande i Sveriges Annonsörer

Stina Liljekvist, Chef Strategisk kommunikation & Marknad på Skandia, har valts till ny styrelseordförande i Sveriges Annonsörer. Samtidigt tar tre nya ledamöter plats i styrelsen. Beslutet fattades vid det årliga föreningssammanträdet den 30…

Ny rapport avslöjar: Marknadsavdelningar drunknar i produktion i stället för att skapa affärsvärde

Marknadsavdelningarna växer och mängden aktiviteter, kanaler och innehåll ökar. Kompetens som tidigare köpts externt flyttar in på marknadsavdelningarna och teamen har utökats med en mängd olika specialistroller. Nu menar majoriteten av marknadscheferna att…

Med Campus Marketing bygger Telia en lärande kultur och skapar en attraktiv arbetsplats för Sveriges bästa talanger

Under 2023 genomför Telia en stor intern utbildningssatsning för att skapa en attraktiv arbetsplats och bygga en lärande kultur. Som stöd i arbetet har de ett skräddarsytt upplägg av Sveriges Annonsörers Campus Marketing.…

Efter 18 år byter Max Apéria spår – ska hjälpa byråer att bli bättre

Max Apéria har varit byrårådgivare hos Sveriges Annonsörer i 18 år men nu är det dags att byta spår. Vi passade naturligtvis på att ställa några frågor för att summera hans erfarenheter.
Fler artiklar