Sofia Brandberg, marknadschef, varför har ni valt att bli medlem?

”Det handlar till stor del om att vi vill bidra till arbetet för ärlig, hållbar och mätbar kommunikation som Sveriges Annonsörer driver framåt. Men jag ser också medlemskapet som ett bra sätt för mig och mitt team att få inspiration och stöd att utvecklas som marknadsförare. Jag har positiv erfarenhet av Sveriges Annonsörer genom tidigare arbetsplatser, så för mig var det ett enkelt beslut.”

Vad hoppas ni få ut av medlemskapet?

”Vi hoppas få stöd och inspiration i både små och stora frågor inom exempelvis effekt, juridik och byråval.”

Är det någon speciell fråga som känns extra viktig att vi driver?

”Det finns stor potential för vår bransch och för oss som bolag att snabba på den digitala utvecklingen, både när det gäller varumärke och marknadsföring samt försäljning, därför är effektfrågan viktigast. Vi kommer att följa och engagera oss i det arbetet.”

Hur kommer du att använda medlemskapet i din egen roll som marknadschef?

”Jag ser fram emot att delta i workshops, webinars och nätverk, och att få träffa likasinnade branschkollegor. Det är också en trygghet att veta att jag kan vända mig till Sveriges Annonsörers trevliga och proffsiga experter inom exempelvis inom juridik och byråval.”

Vad ser du mest fram emot inför marknadsåret 2021?

”Ett friskt och spännande 2021, där vi välkomnar nya och befintliga medlemmar, oavsett om det är utomhus, digitalt eller inomhus. Vår vision är ett friskare samhälle genom träning, och det är viktigare än någonsin att vi rör på oss för att må bra. En milstolpe för oss under året är att vi kommer att lansera vår nya varumärkesplattform och därmed också röra om lite i branschen!”

Snabbfakta Actic:

  • Svensk gymkedja med en vision om ett friskare samhälle genom träning
  • Drygt 170 gym fördelat på fyra marknader (Sverige, Norge, Tyskland och Österrike)
  • Omsatte en knapp miljard kr 2019
  • Börsnoterat på Nasdaq Stockholm

Läs fler nyheter

Relaterade artiklar

Sveriges Annonsörer vinner internationellt pris på WFA President Award för Campus Marketing

Sveriges Annonsörer har återigen fått internationell erkännande genom att vinna det prestigefyllda WFA President Award för sitt banbrytande kunskapsprogram, Campus Marketing. Prisutdelningen ägde rum igår kväll och lyfter fram det betydande arbete som…

Siffrorna som visar att reklam är lönsamt

141 varumärken i 14 kategorier. Drygt 20 miljarder kronor i mediainvesteringar över tre år. 10 olika huvudmedier. 5 olika konsultgrupper. Det är svårt att inte bli imponerad av dataunderlaget som ligger till grund…

Välkommen på vårt årsmöte den 22 maj

Sveriges Annonsörer kallar till årsmöte. Missa inte möjligheten att som medlem göra din röst hörd. Årsmötet är exklusivt för dig som medlem i Sveriges Annonsörer.

Green Claims direktivet – uppdatering från lagstiftningsprocessen

Vi har tidigare rapporterat om den föreslagna nya EU-lagen – Green claims direktivet. Eftersom det snarare är regel än undantag att ett ursprungligt förslag ändras innan det klubbas igenom som slutgiltigt tar denna…
Fler artiklar