Pressmeddelande 17 januari 2023

Den 2 februari är det dags att utse vinnarna i 100-wattaren 2022, tävlingen som belönar marknadskommunikation som skapat bevisad effekt. Nu är det klart att det blir Gry Forssell som för tredje gången kommer leda galan i Stockholms stadshus.  

100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer och årets gala och prisutdelning går av stapeln den 2 februari i Stockholms stadshus. Vinnarna bland de 64 nominerade bidragen i tio kategorier kommer att utses under ledning av TV4:s folkkära programledare Gry Forssell. Galakvällen bjuder på en unik feststämning i Blå hallen med fantastisk mat och underhållning av årets gästartist. 

– Vi ser fram emot att fira alla nominerade bidrag i 100-wattaren som har bevisat att de har skapat effekt och därmed bidrar till att göra verksamheter och företag framgångsrika, något som är viktigare än någonsin och en fråga som hela branschen måste samlas kring i ännu högre utsträckning, säger Hanna Riberdahl, vd för Sveriges Annonsörer. 

Välkommen till en festfylld kväll för att hylla Sveriges mest effektfulla marknadskommunikation. 

Ytterligare information om de nominerade bidragen och juryn hittar du på 100wattaren.se

Biljetter till årets gala finns att köpa här.

Partners till 100-wattaren är TV4, Bauer Media, Google och JCDecaux 
Produktionspartners är Online Voices, Penetrace och TED Retorikstudio. 

Ulrika Strallhofer
Projektledare event
08-545 252 30
[email protected]

Om 100-wattaren:

100-wattaren har arrangerats av Sveriges Annonsörer sedan 1990 och belönar kommunikation som gett bevisad effekt för uppdragsgivaren. 100-wattaren handlar om kommmunikationsinsatser som skapar påvisbar effekt genom att påverka målgruppens beteende, och därmed uppdragsgivarens verksamhet, i önskad riktning. Prisutdelning 2022 sker den 2 februari 2023. Läs gärna mer på 100wattaren.se.

Relaterade artiklar

Lansering av globalt ramverk för att mäta medias koldioxidutsläpp samt en guide för hållbara medieköp

Igår lanserades Global Media Sustainability Framework som är en global branschstandard för att få jämförbara mätningar av utsläpp av växthusgaser (GHG) från digital, tv, tryck, ljud, utomhus och bioreklam.

CommToAct People lanserar tre guider för att stärka mångfald och psykisk hälsa inom kommunikationsbranschen

CommToAct People presenterar tre guider som syftar till att främja mångfald, inkluderande kommunikation och psykisk hälsa inom branschen. Två av guiderna som handlar om att stärka mångfalden i branschen lanserades i maj och nu…

Sveriges Annonsörers nya styrelse 2024

På årets föreningsstämma den 22 maj valdes ny styrelse, den består av både nyvalda och omvalda ledamöter från medlemsföretag med viktiga kompetenser för att fortsätta utveckla Sveriges Annonsörer och driva branschen framåt.

CommToAct lanserar CommToAct People med fokus på social hållbarhet inom marknad- och kommunikationsbranschen

Nu lanseras CommToAct People, en sammanslutning av ledande byråer, marknadsavdelningar, publicister och tech plattformar som strävar efter att göra verklig skillnad inom marknad- och kommunikationsbranschen. Genom att sätta fokus på viktiga frågor som…
Fler artiklar